Механа Камините - За нас
На не повече от десетина минути от центъра на София се намира ресторант-механа "Камините". Успял да преплете в едно качественото бързо обслужване и добрата балканска кухня с непринудената битова уютна стопляща душата атмосфера. Чрез ръчно тъканите носии и родопските цървули по стените, както и медените менци и глинените съдове - символ на българската механа, собствениците на ресторант-механа "Камините" са успели да пресъздадат автентичната българска механа - такава каквато е била преди години. Не случайно името на ресторанта е механа "Камините". Двете камини в големия салон внасят уют, топлина и усещане за комфорт. Тук очарованията започват още преди да влезете, тъй като ресторант-механа "Камините" разполага с лятна градина предлагаща красива флора за своите клиенти. Приятно ще ви изненада не само топлото приятелско посрещане от персонала или лично от управителя, но и богатият избор от общо четири вътрешни салона със следния капацитет:

1-салон разполага с 40 места
2-салон с 70 места
3-салон зимна градина с 50 места
4-VIP-салон с 12места
Лятна барбекю-градина с 38места

Разпределението на салоните на ресторант-механа "Камините" го прави подходящ за всякакъв вид празненства:сватби, рождени дни, имени дни, кръщенета, абитурентски балове, частни партита, детски партита, фирмени обяди и вечери. Телевизорите във всеки един от салоните ви дават възможността да следите развоя и резултатите на любимите си футболни отбори по всяко време на деня.
Ако пък искате да послушате релаксиращото ромолене на някое поточе, то Вашето място е в лятната барбекю-градина на ресторант-механа "Камините" покрай богато украсеният алпинеум. За Вашия празник можете да поръчате агне или прасенце на пещ или чеверме. Лятната барбекю-гранина на ресторент-механа "Камините" разполага с общо тридесет и осем места, с което капацитета на ресторанта достига двеста и десет места. Богатото меню от най-разнообразни специалитети, барбекюто на дървени въглища, уникалните видове салати, домашни гозби и десерти, какато и марковият алкохол ще задоволят и най-претенцозният кулинарен естет и ще поглезят Вас и Вашите гости и приятели.

1